Funderar du på att skaffa massiva trägolv?

Massiva trägolv är ett snyggt alternativ i hemmet. Med ett massivt trägolv får du ett underlag som tål det mesta så väl som att det även är fint att titta på. Även om det idag finns en massa olika sorters golv att välja mellan att lägga in i ett hem, så är det trägolv många föredrar. 

massivt trägolv​När det kommer till massiva trägolv finns det olika träslag att välja mellan. Du kan därmed få furugolv, ekgolv, tiljor, plankgolv, allmogegolv med mera. Ett företag som kan detta med att tillverka golv som är i massivt trä det är LGB. Hos dem hittar du även andra snygga produkter i trä.

Lägg ett massivt golv i alla dina rum

Fördelen med massiva trägolv är att de passar i alla sorters rum. Lägg ett massivt trägolv i vardagsrummet, köket eller sovrummet. Hos LGB kan du själv välja vad du vill ha för träslag så väl som hur breda golvplankorna ska vara. Du kan välja mellan ek, bok, lönn, björk, lärk, gran med flera andra. Satsa även på att skaffa snygga trälister som binder samman golvet med väggarna samt matchande lister för taket.

Trä är ett vackert material, som tål det mesta och som är hållbart. Det är golv som kan hålla i flera hundra år! Samma sak gäller andra produkter i trä. Det gör att du kan få ett hem, som är snyggt men som även har detaljer som klarar det mesta, oavsett påfrestning. Vill du veta mer om vad LGB har för produkter så kan du besöka dem på deras hemsida.